Romana | English | Deutsch
 
 
Home Attractions Accommodation Pictures Contact
 
 
 

Valea Bistritei este cel mai bine pastrat colt al Romaniei la o distanta confortabila pentru petrecerea unui weekend relaxant de orase ca Iasi, Suceava, Botosani, Piatra Neamt si chiar Vatra Dornei sau Campulung (mult afectate de trafic si urbanizare). Aerul din zona este permanent improspatat de curentii de aer de pe cursul Bistritei imbibati cu miros de cetina si iarba verde.

Zona ofera celor dornici sa scape de zgomotul si forfota oraselor un cadru extraordinar de bogat in liniste, izolare, simplitate, ritmuri naturale. Regasim aici puncte de atractie pentru cei care iubesc drumetiile, cataratul pe pereti de stanca, coboratul cu barca pe rau, pescuitul. Regiunea ofera celor care vaneaza cu camera de luat vederi sau aparatul foto un loc virgin plin de elemente naturale dintre cele mai neasteptate si rare. De pe Vale se pot alege trasee montane de urmat, mai dificile sau mai usoare catre un numar de varfuri cu rezonanta in aceasta zona si in lume: Rarau, Giumalau, Pietrosul Bistritei. Traseele sunt prin portiuni impadurite cu deschideri care ofera privelisti nemaipomenite.

Locuitorul unui oras aglomerat va aprecia cu siguranta aceasta zona pitoreasca pregatita pentru a-i reumple bateriile pentru o noua saptamana sau pentru o viata.
info@rarau.ro
 
Turism in Rarau...

Agroturism
Sportiv
Pelerinaj
Cultural
Terapeutic
Stiintific

Alpinism si Off-Road

Beneficiind de facilitati geografice de exceptie, Raraul a devenit Ón ultimii ani un reper obligatoriu Ón calendarul competitional al sporturilor extreme. Pentru amatorii de catarare exista trasee omologate la Piatra Soimului, Pietrele Doamnei. Pentru pasionatii de sporturile cu motor, masivul Rarau este traseul potrivit.

 
 
     
 
Home - Attractions - Accommodation - Pictures - Contact
Copyright 2006 www.rarau.ro All rights reserved